واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴ زینی‌وند: داوطلبان شورا‌ها باید تا ۲۷ مهر استعفا دهند واکنش عضو کمیسیون امنیت مجلس به ادعای امارات درباره جزایر سه‌گانه

نظارت مجلس بر اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: مجلس از ابزارهای نظارتی‌اش در اجبار دولت برای اجرای قانون و رفع مشکلات معیشتی بازنشستگان استفاده می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۰ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 28
کد خبر: ۵۲۵۲۶

به گزارش راهبرد معاصر،  کیومرث سرمدی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، اظهارداشت: دولت باید به تکالیفش ذیل قانون مدیریت خدمات کشوری عمل کند.

 

وی افزود: این مسئله زیبنده بازنشستگان نیست که افراد در شرایط یکسان و در یک کشور کار و حق بیمه پرداخت کرده‌اند، اما در پرداخت حقوق بازنشستگی شاهد تبعیض باشیم.

 

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در اولویت مجلس و کمیسیون اجتماعی قرار گرفته است، گفت: باید وضعیت حقوق بازنشستگان در رده‌های مختلف همسان‌سازی شود و همه از شرایط برابر بهره ببرند.

 

سرمدی اضافه کرد: متاسفانه حقوق و درآمد بازنشستگان در شرایط فعلی کفاف زندگی حداقلی آنها را باتوجه به نرخ تورم موجود، نمی‌دهد و این قشر جامعه با مشکلات بسیاری روبه‌رو هستند.

 

وی تأکید کرد: بازنشستگان در گروه‌ها و رده‌های مختلف شغلی، سرمایه‌های کشور هستند و باید از تجارب و سوابق آنها در راستای پیشرفت و اعتلای کشور استفاده شود.

 

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه نظارت مجلس برای اجرای قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تقویت می‎‌شود، اظهارداشت: قصد داریم در راستای تکریم حقوق بازنشستگان، از ابزارهای نظارتی برای اجرای قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان استفاده کنیم، این مسئله زیر ذره‌بین نمایندگان مجلس است.

 

سرمدی در پایان خاطرنشان کرد: دولت توجهی به همسان‌سازی حقوق بازنشستگان ندارد، لذا مجلس از ابزارهای نظارتی‌اش در اجبار دولت برای اجرای قانون و رفع مشکلات معیشتی بازنشستگان استفاده می‌کند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار